Pressmeddelanden

Oakentech lanserar jämförelsetjänst för VPN

2020-04-30

Vi på Oakentech är stolta att officiellt kunna presentera vårt senaste projekt: JämförVPN.se. Sidan är en jämförelsetjänst där vi recenserar de mest relevanta VPN-tjänsterna på den svenska marknaden, men vi publicerar även VPN-relaterade guider och nyheter för att erbjuda en så bred tjänst som möjligt.

Idén till JämförVPN föddes när vi själva var på jakt efter en ny VPN-tjänst för compliancearbete och vi märkte hur stor VPN-marknaden har vuxit sig idag- och hur komplexa tjänster många aktörer erbjuder. Jämfört med tiden då vi började använda VPN är det som natt och dag - både sett till antalet tjänster och de egenskaper som nu erbjuds. Med vår långa erfarenhet inom området och vår tekniska kunskap kändes det därför som en bra idé för oss att skapa en portal för att underlätta för andra som också är på jakt efter en VPN som passar deras ändamål bäst.

Sidan smyglanserades i slutet av mars men det är först nu vi väljer att gå ut med en officiell lansering av vårt arbete. Vi hoppas att vårt arbete hjälper många av våra användare att hitta rätt i den djungel av VPN-tjänster som finns där ute.

Frågor om JämförVPN kan skickas till vpn@oakentech.com.